Acest site foloseste cookie. Prin continuarea navigarii pe site-ul nostru ne confirmati acceptul utilizarii lor. Aceste setari se pot modifica ulterior.

1.NEANGAJAREA RĂSPUNDERII
     imprimantecuCISS.ro nu poate fi  responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin  utilizarea site-ului său. Produsele si serviciile prezentate pe site nu atrag in niciun fel raspunderea detinatorului site-ului si a partenerilor sai. Imprimantele beneficiaza de garantia oferita de producatorii lor iar imprimantecuCISS.ro se exonereaza de eventuale defectiuni aparute la imprimante ca urmare a utilizarii necorespunzatoare a acestora si a interventiilor neautorizate de producator.
 Clientii sunt de acord in mod expres si tacit ca folosirea si cumpararea produselor sau a serviciilor de pe acest site se face pe propriul risc.
 Ne rezervam dreptul de a aduce modificari specificatiilor tehnice fara o notificare prealabila.
 Disponibilitatea produselor in stoc se poate confirma numai telefonic sau in scris.
Orice sesizare sau reclamatie privind starea produselor achizitionate va trebui adusa la cunostinta  in maximum 24 de ore de la receptionarea lor, urmand ca aceasta sa fie solutionata pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor românești de judecată. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri comandand unul sau mai multe dintre produsele noastre. Nu se primesc reclamatii pentru produsele care au fost achizitionate direct de la sediul nostru sau au fost livrate de personalul nostru si pentru care s-a facut proba de functionare in prezenta clientului!

2.DREPTURILE ASUPRA CONŢINUTULUI SITE-ULUI

Toate informaţiile,  produsele sau aplicaţiile conţinute în acest site sunt proprietatea imprimantecuCISS.ro, care  îşi rezervă dreptul de a face modificări în conţinutul şi/sau structura  site-ului în orice moment şi fără nici o informare prealabilă.
Întregul conţinut al  site-ului www.imprimantecuCISS.ro este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate  drepturile fiind rezervate.
          Toate drepturile  referitoare la pagini, conţinutul şi prezentarea site-ului sunt deţinute de  catre proprietarii site-ului. Este interzisă copierea, modificarea, afişarea, distribuirea,  transmiterea, publicarea, comercializarea, licenţierea, crearea unor materiale  derivate sau utilizarea conţinutului site-ului în orice scop fără confirmarea  scrisă din partea detinatorilor site-ului.
 Este interzis să  folosiţi site-ul pentru a afişa sau transmite orice fel de material ce are  caracter ameninţător, fals, înşelător, abuziv, de hărţuire, licenţios,  calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator,  sau orice alt fel de material care poate constitui sau încuraja un comportament  ce va putea da naştere unei infracţiuni, sau ar putea conduce la răspundere  civilă, sau ar încălca în alt mod legea. Deţinătorul va coopera cu autorităţile  publice desemnate să aplice legea şi se va conforma cu orice sentinţă  judecătorească prin care se cere sau se ordonă deținătorului să dezvăluie identitatea  oricărei persoane care ar afişa sau transmite orice fel de informaţie sau  material de acest fel pe sau prin intermediul site-ului său. 
         
Eventualele tentative  de fraudare a conţinutului site-ului sau de piratare a acestuia vor fi special  urmărite şi pedepsite conform legilor in vigoare.
 
3.INFORMAŢII PERSONALE
Când, prin  intermediul prezentului site, vă sunt solicitate informaţii, acestea au ca scop  identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta. Acest  lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicaţiilor disponibile pe  site.
          Natura informaţiilor  solicitate se referă în special la date personale (nume, adresă, numere de  telefon), adresa de este mail, modul în care sunt utilizate sau  intenţionează să fie utilizate produsele şi/sau serviciile imprimantecuCISS.ro; pot fi incluse  şi alte informaţii aflate în strânsă legătură cu utilizarea serviciilor şi/sau  produselor solicitate. Informatiile furnizate vor fi folosite exclusiv pentru scopul pentru care au fost furnizate: (livrarea comenzilor, instiintarea clientilor despre promotiile si ofertele derulate de catre site-ul nostru acest lucru facandu-se cu acordul clientului daca acesta a solicitat acest lucru la inscrierea pe site)
 
4. Preturile
 Preturile produselor si serviciilor de pe acest site sunt finale si au toate taxele incluse (includ TVA 19% acolo unde este cazul) mai putin taxele de transport care sunt prezentate in capitolul "Livrare". Ne rezervam dreptul de a modifica preturile de pe site in functie de evolutia valutelor pe piata interbancara. Pretul stabilit in factura proforma sau in comanda ferma ramane neschimbat.
Nu exista o suma minima sau maxima pentru comenzi.

5. Efectuarea comenzilor

- Comenzi pe site prin intermediul cosului de cumparaturi
- Comenzi telefonice la numarul 0727 REFILL (0727 733 455)
- Comenzi prin email la adresa office@imprimantecuCISS.ro

6. Modalitatea de plata

- La livrare (ramburs) in momentul livrarii produsului(lor) de catre curier sau reprezentantul nostru.
- Cu OP pe baza unei facturi proforme. Livrarea produselor se va face in acest caz dupa creditarea contului cu suma inscrisa in factura proforma.
  Datele de identificare ale firmei sunt: SC Ciss Shop SRL, CIF: 24921975, J21/1/2009. Acestea trebuie sa apara pe oridnul de plata.
- Cu cardul la Showroom-ul nostru din Ion Campineanu 20, Bucuresti, Sector 1. Comisionul tranzactiilor cu cardul prin POS este 0.
- Cash (numerar) la sediul nostru.
 
7. Returnarea produselor
Returnarea produselor se poate face in 10 zile de la primirea produsului prin notificare scrisa . Returnarea produsului(lor) se face in ambalajul original cu toate accesoriile complete si fara sa prezinte urme de uzura sau utilizare. Cheltuielile de expeditie cad exclusiv in sarcina clientului. Returnarea contravalorii se va face in maxim 30 zile dupa verificarea integritatii produselor mai putin cheltuielile de transport si eventuale comisioane bancare. Returnarea nu se poate face la produsele achizitionate direct de la sediul nostru sau livrate de catre personalul nostru si la care s-a efectuat proba de functionare.
Integritatea produselor pe perioada returnarii cade in sarcina exclusiva a clientului.

8. Garantia produselor

Produsele comercializate de catre site-ul nostru, cu exceptia consumabilelor, beneficiaza de   garantie conform legii 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile associate acestora precum si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Certificatele de garantie sunt emise direct de producator (in cazul imprimantelor si multifunctionalelor), in cazul in care acesta are o retea de service nationala, fie sunt emise de catre noi (sistemele CISS sau cartusele refilabile). Lipsa certificatului de garantie al produselor trebuie semnalata in maxim 72 ore de la receptia marfii pe adresa office@imprimantecuCISS.ro Sesizarile sau reclamatiile ulterioara nu vor fi luate in considerare. In situatia constatarii unei defectiuni, produsele, insotite obligatoriu de Certificatul de Garantie se vor prezenta la reteaua de service partenera stipulata in certificatul de garantie (in cazul imprimantelor si multifunctionalelor) sau catre noi (in cazul sistemelor CISS sau cartuse refilabile).
Nu fac obiectul garantiei produsele deteriorate ca urmare a nerespectarii conditiilor de utilizare si depozitare mentionate de fiecare producator in parte.
Nu fac obiectul garantiei urmatoarele situatii:
- folosirea altor consumabile sau accesorii decat cele indicate de producator sau livrate de firma noastra, deteriorarea produsului ca urmare a utilizarii neadecvate, inclusiv: reparatiei sau incercarii de reparatie a echipamentelor de catre persoane neautorizate; tratamente care duc la deteriorari sau modificari fizice estetice sau de suprafata; neinstalarea sau neutilizarea produsului in scopul pentru care acesta a fost produs; neintretinerea produsului conform instructiunilor; accidentelor, incendiilor, lichidelor, produselor chimice, altor substante, inundatiilor, vibratiilor, caldurii in exces, prafului, ventilatiei inadecvate, caderilor de tensiune, tensiunii de alimentare incorecta, radiatiilor, descarcarilor electrostatice, inclusiv trasnete, alte forte si socuri mecanice externe. Deteriorarea cip-urilor (ciobite, zgariate, rupte); utilizarea altor cerneluri decat cele comercializate de firma noastra.
 
9. LEGATURA CU ALTE SITE-URI
În cazul utilizării  acestor legături sau trimiteri vor fi aplicate condiţiile generale de utilizare  corespunzătoare acelor site uri.
          Site-ul poate conţine  link-uri către alte site-uri aflate în proprietatea sau operate de alte părţi  decât imprimantecuCISS.ro. Astfel de link-uri vă sunt furnizate pentru a le folosi numai dacă  veţi dori aceasta. imprimantecuCISS.ro nu controlează şi nu este răspunzătoare pentru  conţinutul şi condiţiile de confidenţialitate sau securitate şi de  funcţionalitate a acestor site-uri. Fără a se limita la cele mai sus  menţionate, imprimantecuCISS.ro îşi declină orice răspundere dacă aceste site-uri:
• încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale unei terţe părţi;
• sunt inexacte, incomplete sau conţin informaţii înşelătoare;
• nu au caracter comercial sau nu răspund îndeplinirii unui anumit  scop;
• nu oferă o securitate adecvată;
• conţin viruşi sau alte elemente cu caracter distructiv; sau
• sunt licenţioase sau calomnioase. 
   imprimantecuCISS.ro nu poate  garanta/controla actualitatea/exactitatea informaţiilor prezente pe site-urile  unor terţi, la care se face trimitere pe site-ul său.
   imprimantecuCISS.ro poate, în orice  moment şi fără notificare prealabilă, să revizuiască aceste Condiţii de  Utilizare prin actualizarea acestora. Sunteţi obligat să respectaţi oricare şi  toate astfel de revizuiri şi de aceea va trebui să vizitaţi aceasta pagină a  site-ului nostru în mod periodic pentru a lua la cunoştinţă Condiţiile de  Utilizare actualizate.

 

10.INFORMAŢIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Utilizarea în  continuare a acestui site constituie acordul expres şi neechivoc al  dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 677/2001 pentru protecţia  persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Informatiile prezentate in acest site au scop de a ajuta clientii in alegerea obiectiva a produselor comercializate. Accesarea si utilizarea acestui site implica acceptarea termenelor si conditiilor enumerate mai sus.

Am citit cele  enunţate mai sus şi declar că sunt de acord cu conţinutul acestor condiţii  generale de utilizare.